Крильця та ніжки "Барбекю"

ЗАКУСКИ
634 Крильця та ніжки "Барбекю"
Фото - Крильця та ніжки
інгредієнти:
  • Крило куряче 2 кг
  • Гомілка куряче 2 кг
  • Лимон 1 шт.
  • Оцет (винний) 3 ст.л.
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Приправа для курки 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.

Крила і гомілки промити і обсушити.

 

Для маринаду змішати соєвий соус, олію, оцет, сіль, приправу для курки, перець. Туди ж потерти цедру лимона, а потім вичавити з нього сік, додати до маринаду. Порізати великими півкільцями цибулю, додати до шматочків курки і залити маринадом. Усе добре перемішати і бажано поставити під гніт на кілька годин (4-5 годин). Періодично необхідно курочку перемішувати, щоб маринад рівномірно розподілявся по всій курочці.

Підготувати вуглинки. На решітці окремо посмажити гомілки і крильця.

 

Невероятно вкусные рецепты блюд - вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.

Рецепт салат охотничий http://recepti.biz.ua

Салат с папоротником и Курицей. Салат с Курицей, орешками и сухариками.

Салоны кухонной мебели - кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.

Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Салат морепродуктов рецепт.

Рецепт торт спартакУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепт блинов с грибами: блины с грибами рецепт с фото.

Рецепт настоящего медового торта с заварным кремом. Рецепт заварного крема.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter