Крильця та ніжки "Барбекю"
- Крило куряче 2 кг
- Гомілка куряче 2 кг
- Лимон 1 шт.
- Оцет (винний) 3 ст.л.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Приправа для курки 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Крила і гомілки промити і обсушити.
Для маринаду змішати соєвий соус, олію, оцет, сіль, приправу для курки, перець. Туди ж потерти цедру лимона, а потім вичавити з нього сік, додати до маринаду. Порізати великими півкільцями цибулю, додати до шматочків курки і залити маринадом. Усе добре перемішати і бажано поставити під гніт на кілька годин (4-5 годин). Періодично необхідно курочку перемішувати, щоб маринад рівномірно розподілявся по всій курочці.
Підготувати вуглинки. На решітці окремо посмажити гомілки і крильця.
Невероятно вкусные рецепты блюд - вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.
Рецепт салат охотничий http://recepti.biz.ua
Салат с папоротником и Курицей. Салат с Курицей, орешками и сухариками.
Салоны кухонной мебели - кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Салат морепродуктов рецепт.
Рецепт торт спартакУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт блинов с грибами: блины с грибами рецепт с фото.
Рецепт настоящего медового торта с заварным кремом. Рецепт заварного крема.