Ароматна буженина
- Свинина (окіст) 600 г
- Часник 3 зуб.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа (Хмелі-сунелі)
- Гірчиця
Очистити часник і моркву, нарізати соломкою.
На свинині зробити надрізи по всьому шматочку і акуратно нафарширувати їх по черзі шматочками часнику і шматочками моркви, гарно натерти сіллю, перцем і травами і злегка змастити гірчицею.
Викласти на змащене олією деко і накрити на перші 20 хвилин фольгою. Через хвилин 20 зняти фольгу і, якщо соку замало, то додати гарячої води і увесь час готування поливати буженину соком.
Поставити у розігріту духовку на середній вогонь. Через хвилин 20 зняти фольгу і, якщо соку замало, то додати гарячої води і увесь час готування поливати буженину соком, щоб була соковитою.
Через годину вийняти, дати охолонути й нарізати.
Рецепты праздничных тортов: торт на день народження. Купить кондитерку.
Куриные отбивные руцепт http://recepti.biz.ua
Медовик торт рецепт. Рецепт торт медовик мишка.
Маковый торт царица эстер рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты