Грудка печена "Шпондерок по-польськи"
869
інгредієнти:
- Грудка свиняча 450 г
- Гірчиця французька (з цілими зернами) 3 ст.л.
- Гірчиця діжонська 1 ст.л.
- Паприка солодка (порошок)
- Аджика суха
- Перець духмяний
- Лавровий лист
- Мед 2 ст.л.
Грудку помити. У каструльку налити води, посолити, додати лавровий лист і духмяний перець. Довести до кипіння. Відварити грудку у киплячій воді 10 хвилин.
У мисці змішати два види гірчиці з медом, сухою паприкою, аджикою і сіллю.
Змастити грудку сумішшю і дати постояти хоча б 10 хвилин.
Загорнути у фольгу і відправити у духовку 180°С на 30 хвилин.
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Показати коментарі