Грудка печена "Шпондерок по-польськи"

ЗАКУСКИ
821 Грудка печена "Шпондерок по-польськи"
Фото - Грудка печена
інгредієнти:
  • Грудка свиняча 450 г
  • Гірчиця французька (з цілими зернами) 3 ст.л.
  • Гірчиця діжонська 1 ст.л.
  • Паприка солодка (порошок)
  • Аджика суха
  • Перець духмяний
  • Лавровий лист
  • Мед 2 ст.л.

Грудинка печена Грудку помити. У каструльку налити води, посолити, додати лавровий лист і духмяний перець. Довести до кипіння. Відварити грудку у киплячій воді 10 хвилин.

Грудинка печена У мисці змішати два види гірчиці з медом, сухою паприкою, аджикою і сіллю.

фото Грудинка печена Змастити грудку сумішшю і дати постояти хоча б 10 хвилин.

Грудинка печена Загорнути у фольгу і відправити у духовку 180°С на 30 хвилин.

Грудинка печена

 

Рецепт приготовления салата мимозаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter