Запечена бараняча ніжка

ЗАКУСКИ
601 Запечена бараняча ніжка
Фото - Запечена бараняча ніжка
інгредієнти:
  • Нога бараняча 1 шт.
  • Гірчиця діжонська 6 ст.л.
  • Олія оливкова 0.5 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Розмарин
  • Кмин
  • Петрушка
  • Овочі
  • Спеції (сіль, перець)

Великою сіллю добре натерти всю поверхню ніжки.

50-70 грам оливкової олії добре розмішати із 5-6 столовими ложками діжонської гірчиці.

Розмарин, кмин, петрушку дрібно нарізати і перемішати.

Овочі для гарніру почистити, помити, порізати досить крупно.

Овочі покласти у відповідну форму, посолити, поперчити, збризнути оливковою олією і трохи посипати порізаною зеленню.

Усе перемішати у формі.

Ногу нашпигувати часником, потім змастити гірчичною сумішшю один бік ніжки, і присипати зеленою сумішшю, покласти цією стороною на овочі.

Змастити верхню частину, гарно присипати зеленню, поставити у розігріту духовку до 230-240 градусів на перші 20 хвилин, потім зменшити температуру до 150-160 градусів, запікати 1,5 години, перевернути, дати запектися другій стороні ще хвилин 15. Вийняти із духовки, залишити хвилин на 10.

Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку.

Салат слоёный с Курицей. Салат с Курицей и фруктами на апельсиновом соусе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter