Запечена бараняча ніжка
- Нога бараняча 1 шт.
- Гірчиця діжонська 6 ст.л.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Часник 3 зуб.
- Розмарин
- Кмин
- Петрушка
- Овочі
- Спеції (сіль, перець)
Великою сіллю добре натерти всю поверхню ніжки.
50-70 грам оливкової олії добре розмішати із 5-6 столовими ложками діжонської гірчиці.
Розмарин, кмин, петрушку дрібно нарізати і перемішати.
Овочі для гарніру почистити, помити, порізати досить крупно.
Овочі покласти у відповідну форму, посолити, поперчити, збризнути оливковою олією і трохи посипати порізаною зеленню.
Усе перемішати у формі.
Ногу нашпигувати часником, потім змастити гірчичною сумішшю один бік ніжки, і присипати зеленою сумішшю, покласти цією стороною на овочі.
Змастити верхню частину, гарно присипати зеленню, поставити у розігріту духовку до 230-240 градусів на перші 20 хвилин, потім зменшити температуру до 150-160 градусів, запікати 1,5 години, перевернути, дати запектися другій стороні ще хвилин 15. Вийняти із духовки, залишити хвилин на 10.
Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку.
Салат слоёный с Курицей. Салат с Курицей и фруктами на апельсиновом соусе.