—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
Запечений білий амур з чебрецем
інгредієнти: Риба свіжа (свіжоморожена, білий амур) 500 г Соєвий соус 1 ст. л. Майонез 2 ст. л. Рибку розморозити, помити, висушити. У маринатор опустити рибку і всі інгредієнти. Замість солі ...
1067
Риба солоно-варена
інгредієнти: Риба 500 г Вода 1 л Сіль 1 ст. л. Гвоздика 3 шт. Кориця 1 шт. Рибу очистити, нарізати шматочками. Воду довести до кипіння із сіллю і спеціями. Зняти з вогню і покласти рибу, закрити ...
682
Сьомга лeгка
інгредієнти: Сьомга 400 г Сік лимонний 5 ст. л. Олія оливкова 5 ст. л. Цукор 0. 33 ч. л. Петрушка (гілочки) 5 шт. Вершки (жирні) 130 мл Жовток яєчний 1 шт. Кріп 0. 5 пуч. Сіль Перець білий 1 г Сік ...
665
Риба, запечена в "шубці"
інгредієнти: Риба Картопля 1 кг Морква 2 шт. Цибуля (ріпчаста або зелена) Олія рослинна Сіль Приправа Майонез (сметана) 100 г Сік лимонний Рибу очистити, зняти шкірку, промити і змастити трохи олією. ...
631
Сом, копчений на квітковому чаї
інгредієнти: Сом Чай квітковий (жасминовий) 2 ст. л. Цедра апельсинова 2 ст. л. Сіль Перець чорний Рибу як слід вимити щіткою і обробити на філе. Натерти цедру апельсина. Сіль перемішати з чорним ...
610
Швидкий буйабес
інгредієнти: Форель Риба Бульйон (курячий) 1 л Креветки 12 шт. Петрушка 0. 25 пуч. Сіль У 2- 3- літровій каструльці приготувати курячий бульйон (він повинен бути приємно солоним): 1 ст. ложку ...
624
Лявянгі з кутума
інгредієнти: Риба (кутум) Цибуля ріпчаста 2 шт. Горіхи волоські 200 г Соус (Лавашана) Сіль Перець чорний Очистити рибу, відрізати хвоста. Зробити на ній із двох сторін невеликі надрізи. Посолити, ...
636
Риба під омлетом
інгредієнти: Риба Морква Цибуля ріпчаста Соус (томатний) Лимон Яйце Молоко Сіль Олія рослинна Спасерувати перетерту моркву з цибулею на олії. Додати порізану рибу (будь- яку свіжоморожену) у нагріту ...
724
Сібас у цибулі-пореї
інгредієнти: Сібас Цибуля порей Часник Зелень Рибу помити, очистити і просушити паперовими рушниками, посолити, поперчити, додати перець чилі, посипати рубаною зеленню і часником. Відокремити кілька ...
691
Форель аля по-французьки
інгредієнти: Риба 1 кг Яйце 1 шт. Сік лимона 1 шт. Сир твердий 300 г Гриби 300 г Вино червоне напівсолодке 50 мл Вода (газована) 30 мл Спеції Сіль Борошно Рибу обробити на філе, м'ясо зняти потім зі ...
670
Філе морського окуня в листковому тісті
інгредієнти: Тісто листкове дріжджове 500 г Філе морського окуня 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Помідор 1 шт. Сир твердий 100 г Спеції Сіль Яйце куряче 1 шт. Тушку морського окуня попередньо обробити на ...
720
Річкова форель, запечeна "Ніжне задоволення"
інгредієнти: Форель річкова 3 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Квасоля стручкова заморожена 200 г Проростки квасолі 100 г Печериці свіжі 200 г Вершки (20%) 100 мл Сіль, перець Олія рослиннаДля начинки ...
1257
Судак під соусом
інгредієнти: Судак (філе) 400 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Печериці свіжі 200 г Вино біле 6 ст. л. Лимон 0. 5 шт. Спеції (для риби) Сіль Олія рослинна Майонез 4 ст. л. Філе судака порізане на шматочки ...
658
Морський язик з цибулею у сметанно-гірчичній заливці
інгредієнти: Риба (морський язик, філе) 1 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Сметана 4 ст. л. Гірчиця 2 ст. л. Олія 1 ст. л. Сухарі панірувальні 3 ст. л. Сіль, перець Цибулю нарізати кільцями і обдати окропом, ...
809
Перша
<
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
>
Остання
Переглядаємо 925 - 938 із 1758