Запечений білий амур з чебрецем
- Риба свіжа (свіжоморожена, білий амур) 500 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
Рибку розморозити, помити, висушити. У маринатор опустити рибку і всі інгредієнти. Замість солі використати соєвий соус, можна просто сіль. Промаринувати. Якщо немає маринатора, можна в поліетиленовому пакеті і добре перемішати.
Промариновану рибку викласти на фольгу.
Зробити з фольги бортики і закріпити їх зубочистками (це для аерогрилю), якщо в духовці - можна просто на деко.
Покласти у аерогриль на нижні грати, при температурі 180°С на 30 хв (через 15 хв зменшити до 150). У духовці на середньому вогні випікати 25-30 хв.
Рибку подавати із запеченою картоплею.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.ua рецепты эксклюзивных тортов без выпечки
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото. Пошаговый фото рецепт Пирога.
Кексы в магазине Rozetka - кексы кофейные.
http://recepti.biz.ua салат свежие сырые шампиньоны
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter