Судак під соусом

ДРУГІ СТРАВИ
653 Судак під соусом
Фото - Судак під соусом
інгредієнти:
  • Судак (філе) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці свіжі 200 г
  • Вино біле 6 ст.л.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Спеції (для риби)
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Майонез 4 ст.л.

Судак під соусом інгредієнти Філе судака порізане на шматочки замаринувати з приправами і сіллю, додати сік і шматочки лимона.

Судак під соусом Спасерувати гриби, порізати цибулю.

фото Судак під соусом Викласти рибу у сковороду з товстими стінками. Посипати нарізаною цибулею і частиною тушкованих грибів, додати вино, накрити кришкою і тушкувати хвилин 20.

Судак під соусом Судак Перекласти рибу у форму для запікання. Якщо необхідно, форму можна змастити олією. Зверху викласти залишені гриби і залити майонезом.

Судак під соусом Цибуля ріпчаста Запікати в духовці до рум'яної скориночки хвилин 10.

Судак під соусом Печериці свіжі Можна подавати з гарніром, або як самостійну страву.

Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках. Лечение в домашних условиях.

Поможем выйти замуж в Германию - мимоза рецепт салата. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter