Судак під соусом
653
інгредієнти:
- Судак (філе) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці свіжі 200 г
- Вино біле 6 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Спеції (для риби)
- Сіль
- Олія рослинна
- Майонез 4 ст.л.
Філе судака порізане на шматочки замаринувати з приправами і сіллю, додати сік і шматочки лимона.
Спасерувати гриби, порізати цибулю.
Викласти рибу у сковороду з товстими стінками. Посипати нарізаною цибулею і частиною тушкованих грибів, додати вино, накрити кришкою і тушкувати хвилин 20.
Перекласти рибу у форму для запікання. Якщо необхідно, форму можна змастити олією. Зверху викласти залишені гриби і залити майонезом.
Запікати в духовці до рум'яної скориночки хвилин 10.
Можна подавати з гарніром, або як самостійну страву.
Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках. Лечение в домашних условиях.
Поможем выйти замуж в Германию - мимоза рецепт салата. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі