Сом, копчений на квітковому чаї
- Сом
- Чай квітковий (жасминовий) 2 ст.л.
- Цедра апельсинова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Рибу як слід вимити щіткою і обробити на філе.
Натерти цедру апельсина. Сіль перемішати з чорним перцем.
Рибку порізати на шматочки, натерти сіллю, перцем і апельсиновою цедрою. Замаринувати.
Узяти велику каструлю, застелити дно фольгою і висипати на дно дві великі ложки чаю.
Чай повинен бути листковим.
У каструлю поставити решітку, накрити кришкою і чекати хвилин п'ять.
Хвилин через п'ять чай почне давати сильний аромат. Трохи зменшити вогонь, викласти рибку на грати і накрити кришкою.
Через 20 хвилин ароматна рибка готова. Трохи охолодити. Прикрасити ягідками ожини, полити апельсиновим соусом.
http://recepti.biz.ua сайт электронной кулинарной книги
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты американской кухни с фото.
Салаты рецепты с фотоУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Салат из морепродуктов рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Готовим со вкусом: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Поможем выйти замуж в Германию.
Медовик рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter