Форель аля по-французьки
- Риба 1 кг
- Яйце 1 шт.
- Сік лимона 1 шт.
- Сир твердий 300 г
- Гриби 300 г
- Вино червоне напівсолодке 50 мл
- Вода (газована) 30 мл
- Спеції
- Сіль
- Борошно
Рибу обробити на філе, м'ясо зняти потім зі шкіри.
Порізати порційними шматочками, замаринувати в одному яйці, у соці півлимона, спеціях для риби. Залишити на 3-4 години. Потім обсмажити на сковорідці, вмочивши кожен шматочок у борошно.
Потім натерти сир, обсмажити гриби.
Соус приготувати із залишків соусу, в якому маринувалася риба, додавши туди 50 мл вина напівсолодкого, 30 мл газованої води, 2 чайні ложки соку лимона.
У сковорідку викласти шар риби, засипати грибами та сиром, знову шар риби і сир, залити соусом, закрити високою кришкою (але не щільно), дати закипіти на великому вогні, потім зменшити і протушкувати 20-30 хв.
Семена грибов вешенки купить - салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.
Блюда для фуршета - лучшие блюда для фуршета.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт кукла рецепт с фото.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.
Легкие супы рецепты с фотоФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова. Самый простой рецепт приготовления плова.
Готовим со вкусом: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Эспрессо капуччино тут
http://recepti.biz.ua закрытый пирог со шпинатом и грибами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter