Форель аля по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
661 Форель аля по-французьки
Фото - Форель аля по-французьки
інгредієнти:
  • Риба 1 кг
  • Яйце 1 шт.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Сир твердий 300 г
  • Гриби 300 г
  • Вино червоне напівсолодке 50 мл
  • Вода (газована) 30 мл
  • Спеції
  • Сіль
  • Борошно

Форель аля по-французьки інгредієнти

Форель аля по-французьки

Рибу обробити на філе, м'ясо зняти потім зі шкіри.

Порізати порційними шматочками, замаринувати в одному яйці, у соці півлимона, спеціях для риби. Залишити на 3-4 години. Потім обсмажити на сковорідці, вмочивши кожен шматочок у борошно.

Потім натерти сир, обсмажити гриби.

Соус приготувати із залишків соусу, в якому маринувалася риба, додавши туди 50 мл вина напівсолодкого, 30 мл газованої води, 2 чайні ложки соку лимона.

У сковорідку викласти шар риби, засипати грибами та сиром, знову шар риби і сир, залити соусом, закрити високою кришкою (але не щільно), дати закипіти на великому вогні, потім зменшити і протушкувати 20-30 хв.

Семена грибов вешенки купить - салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.

Блюда для фуршета - лучшие блюда для фуршета.

Торт В Мультиварке Рецепты: торт кукла рецепт с фото.

Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.

Легкие супы рецепты с фотоФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики

Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова. Самый простой рецепт приготовления плова.

Готовим со вкусом: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Эспрессо капуччино тут

http://recepti.biz.ua закрытый пирог со шпинатом и грибами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter