Річкова форель, запечeна "Ніжне задоволення"
- Форель річкова 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Квасоля стручкова заморожена 200 г
- Проростки квасолі 100 г
- Печериці свіжі 200 г
- Вершки (20%) 100 мл
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Для начинки обсмажити цибулю нарізану соломкою на олії (без запаху).
До цибулі додати печериці нарізані соломкою.
Додати заморожену квасолю. Її можна не розморожувати.
Додати проростки квасолі.
Залити все вершками і випарити зайву рідину. Посолити й поперчити.
Форель очистити, помити. Посолити, поперчити.
Кожну рибку начинити.
Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (хвилин 35-40). При подачі можна прикрасити.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт смачного торта. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Готовим со вкусом - рецепты пляцков с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Варенье в магазине Утконос: черничное варенье. Рецепты варенья и джемов с фото.
Майонез без яицПроизводство майонеза, масла
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter