Річкова форель, запечeна "Ніжне задоволення"

ДРУГІ СТРАВИ
1234 Річкова форель, запечeна "Ніжне задоволення"
Фото - Річкова форель, запечeна
інгредієнти:
  • Форель річкова 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Квасоля стручкова заморожена 200 г
  • Проростки квасолі 100 г
  • Печериці свіжі 200 г
  • Вершки (20%) 100 мл
  • Сіль, перець
  • Олія рослинна

Для начинки обсмажити цибулю нарізану соломкою на олії (без запаху).

Річкова форель, запечeнная До цибулі додати печериці нарізані соломкою.

фото Річкова форель, запечeнная Додати заморожену квасолю. Її можна не розморожувати.

Річкова форель, запечeнная Додати проростки квасолі.

Річкова форель, запечeнная Залити все вершками і випарити зайву рідину. Посолити й поперчити.

Річкова форель, запечeнная Форель очистити, помити. Посолити, поперчити.

Річкова форель, запечeнная Кожну рибку начинити.

Річкова форель, запечeнная Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (хвилин 35-40). При подачі можна прикрасити.

Вкуснейшие рецепты тут: рецепт смачного торта. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Готовим со вкусом - рецепты пляцков с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Варенье в магазине Утконос: черничное варенье. Рецепты варенья и джемов с фото.

Майонез без яицПроизводство майонеза, масла

http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter