Риба під омлетом
722
інгредієнти:
- Риба
- Морква
- Цибуля ріпчаста
- Соус (томатний)
- Лимон
- Яйце
- Молоко
- Сіль
- Олія рослинна
Спасерувати перетерту моркву з цибулею на олії.
Додати порізану рибу (будь-яку свіжоморожену) у нагріту олію. Протушкувати.
У маринад додати ложку томатного соусу або кетчупу, посолити.
Додати сік лимона.
Убити яйця.
Збити виделкою. Додати молоко. Посолити.
Рибу перевертати не треба. Додати маринад на рибу.
Залити все яйцями з молоком.
Накрити кришкою і тушкувати до готовності омлету.
Классические и авторские рецепты: рецепты едим дома с юлией высоцкой.
www.recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты с филе курицы с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Доставка американской кухни www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі