Риба солоно-варена
678
інгредієнти:
- Риба 500 г
- Вода 1 л
- Сіль 1 ст.л.
- Гвоздика 3 шт.
- Кориця 1 шт.
Рибу очистити, нарізати шматочками.
Воду довести до кипіння із сіллю і спеціями. Зняти з вогню і покласти рибу, закрити кришкою і залишити на добу, можна менше. За цей час риба солиться і "вариться".
Для традиційного засолювання розсіл охолодити. Зберігати у банці залиту запашною соняшниковою або оливковою олією. Подавати на стіл з цибулею та олією.
Новогодние рецепты праздничных блюд здесь
Осетинские пироги на заказ - рождественские блюда рецепты.
Закупка рецепты: праздничные закуски на новый год. Помещение для детского праздника.
французский салат красоты рецепт
Как правильно приготовить - как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Названия кулинарных сайтов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі