Риба солоно-варена

ДРУГІ СТРАВИ
678 Риба солоно-варена
Фото - Риба солоно-варена
інгредієнти:
  • Риба 500 г
  • Вода 1 л
  • Сіль 1 ст.л.
  • Гвоздика 3 шт.
  • Кориця 1 шт.

Рибато чи солона, чи то варена інгредієнти Рибу очистити, нарізати шматочками.

Воду довести до кипіння із сіллю і спеціями. Зняти з вогню і покласти рибу, закрити кришкою і залишити на добу, можна менше. За цей час риба солиться і "вариться".

Для традиційного засолювання розсіл охолодити. Зберігати у банці залиту запашною соняшниковою або оливковою олією. Подавати на стіл з цибулею та олією.


Новогодние рецепты праздничных блюд здесь

Осетинские пироги на заказ - рождественские блюда рецепты.

Закупка рецепты: праздничные закуски на новый год. Помещение для детского праздника.

французский салат красоты рецепт

Как правильно приготовить - как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.

Названия кулинарных сайтов http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter