Швидкий буйабес
- Форель
- Риба
- Бульйон (курячий) 1 л
- Креветки 12 шт.
- Петрушка 0.25 пуч.
- Сіль
У 2-3-літровій каструльці приготувати курячий бульйон (він повинен бути приємно солоним): 1 ст. ложку курячого бульйону в гранулах на 1 літр окропу.
У киплячий бульйон дрібно нарізати стебла петрушки.
Відразу покласти шматок свіжої риби (краще від луски позбутися) і 12 розморожених королівських креветок.
Закрити кришкою і варити на невеликому вогні при слабкому кипінні близько 8 хвилин (не більше 10 хв).
Подавати до столу, попередньо поклавши у тарілки дрібно нарізану зелень петрушки. Можна приправити невеликою кількістю майонезу.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепты блюд из рыбы.
Купить мицелий: салат с жареными грибами. Семена грибов вешенки купить.
Диетические блюда для похудения: салат с белыми грибами.
Праздничные новогодние блюда. Блюда новогоднего праздничного стола.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter