Сьомга лeгка
- Сьомга 400 г
- Сік лимонний 5 ст.л.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Цукор 0.33 ч.л.
- Петрушка (гілочки) 5 шт.
- Вершки (жирні) 130 мл
- Жовток яєчний 1 шт.
- Кріп 0.5 пуч.
- Сіль
- Перець білий 1 г
Сік лимона змішати з перцем, цукром, петрушкою і олією. Покласти рибу в маринад і на холод на 10-15хв.
Духовку включити на 130 градусів. Деко вистелити фольгою і перекласти на нього філе. Закрити фольгою рибу на перші 10 хв. Потім ще 10 хв - без фольги.
Соус. Змішати все і, при постійному помішуванні, на маленькому вогні, уварити до бажаної густоти.
Приготувати рис. Викласти на тарілки сьомгу і рис, полити соусом.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарная социальная сеть. Описание, дистрибутив
Рецепты супов и бульонов с фото - рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.
Рецепты Приготовления: рецепты салат с морепродуктами.
Шашлык из куриного сердца. Рецепт шашлык из куриного сердца.
Рецепты салатов с каперсамиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter