Лявянгі з кутума
- Риба (кутум)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Горіхи волоські 200 г
- Соус (Лавашана)
- Сіль
- Перець чорний
Очистити рибу, відрізати хвоста. Зробити на ній із двох сторін невеликі надрізи. Посолити, поперчити.
З усіх боків обмазати лавашана (3,5 кг слив залити 100 мл води і поставити на сильний вогонь. Варити 1 годину час від часу помішуючи. Повинно вийти щось накшталт густого компоту. Все це поступово злити у сито і ложкою перетерти. Отриману масу перелити в іншу каструлю, трохи посолити і поставити на повільний вогонь на декілька годин. Помішувати. Варити доки не отримається густа маса. Зберігати у герметично закритій банці в холодильнику).
Приготувати начинку. Для цього спочатку пропустити цибулю через м'ясорубку і віджати сік через марлю. Пропустити горіхи через м'ясорубку, додати трохи лавашана, посолити і перемішати.
Як слід заповнити рибу начинкою. В очищені зяброві щілини теж покласти начинку. Потім змішати рослинну олію і лавашана в рівних пропорціях і отриманою сумішшю обмазати рибу з усіх сторін. Покласти на чавунну сковорідку і поставити в заздалегідь розігріту духовку.
Якщо залишиться трохи зайвої начинки, додати яйця, перемішати і приготувати омлет.
Рецепт борща украинскогоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты французской кухни запеченый сыр. Французская кухня рецепты.
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили. Кулинарный сайт по подбору продуктов.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Торт В Мультиварке Рецепты - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовой шкаф Beko.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter