Риба, запечена в "шубці"

ДРУГІ СТРАВИ
609 Риба, запечена в "шубці"
Фото - Риба, запечена в
інгредієнти:
  • Риба
  • Картопля 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля (ріпчаста або зелена)
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Приправа
  • Майонез (сметана) 100 г
  • Сік лимонний

Риба, запечена в Рибу очистити, зняти шкірку, промити і змастити трохи олією.

Риба, запечена в Картоплю очистити і натерти на крупній тертці. Перемішати з сіллю (треба враховувати, що солі повинно вистачити і на рибу - її окремо солити не треба), додати трохи лимонного соку, щоб картопля не потемніла.

фото Риба, запечена в Половину картоплі розкласти на змащеному олією деко, на неї - рибку, терту моркву, при бажанні - приправи.

Риба, запечена в Дрібно нарізану цибулю.

Риба, запечена в Накрити рибу останнім шаром овочевої "шубки" - рештою картоплі, зверху - майонез або сметану і в духовку на маленький вогонь, на годину.

Все для карамели! Формы и другое: конфеты карамель. Купить кондитерку.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата курица в перьях. Буржуйский салат с Курицей.

Рецепты из печени - кулинария блюда из печени.

Отличные мясные закуски: вяленый - холодные закуски рецепты.

Простые рецепты вкусных закусок - новогодние рецепты закусок. Мультиварки для выпечки.

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд.

Рецепт с фотографией торт наполеон recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter