Риба, запечена в "шубці"
- Риба
- Картопля 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля (ріпчаста або зелена)
- Олія рослинна
- Сіль
- Приправа
- Майонез (сметана) 100 г
- Сік лимонний
Рибу очистити, зняти шкірку, промити і змастити трохи олією.
Картоплю очистити і натерти на крупній тертці. Перемішати з сіллю (треба враховувати, що солі повинно вистачити і на рибу - її окремо солити не треба), додати трохи лимонного соку, щоб картопля не потемніла.
Половину картоплі розкласти на змащеному олією деко, на неї - рибку, терту моркву, при бажанні - приправи.
Дрібно нарізану цибулю.
Накрити рибу останнім шаром овочевої "шубки" - рештою картоплі, зверху - майонез або сметану і в духовку на маленький вогонь, на годину.
Все для карамели! Формы и другое: конфеты карамель. Купить кондитерку.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата курица в перьях. Буржуйский салат с Курицей.
Рецепты из печени - кулинария блюда из печени.
Отличные мясные закуски: вяленый - холодные закуски рецепты.
Простые рецепты вкусных закусок - новогодние рецепты закусок. Мультиварки для выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд.
Рецепт с фотографией торт наполеон recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter