Сібас у цибулі-пореї
- Сібас
- Цибуля порей
- Часник
- Зелень
Рибу помити, очистити і просушити паперовими рушниками, посолити, поперчити, додати перець чилі, посипати рубаною зеленню і часником.
Відокремити кілька листків цибулі і розрізати по волокну. Трохи відварити, щоб цибуля стала м'якою. Коли цибуля охолоне, обгорнути нею рибку, покласти на деко і в духовку.
Запікати 35-40 хвилин при температурі 140°С, після готовності можна зняти цибулю. Але можна й залишити.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги
Торт Киевский рецепт из 4 яиц. Рецепт Киевский торт.
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борщ с буряком. Рецепты супов и бульонов с фото.
ЗдесьВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
www.recepti.biz.uaО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Рецепты с фото: салат черепаха рецепт с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты индийской кухни вегетарианскиеКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter