—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Цукор
Цукор
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Кашка "Смакота"
інгредієнти: Кашка Хвилинка (полуниця із вершками) 1 упак. Вода 120 мл Цукор Масло вершковеПідготувати пакет із кашею, відміряти воду. Верх пакету відрізати ножицями, вміст пакету висипати у тарілку. ...
817
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Яблучний плов
інгредієнти: Рис (довгозернистий, Басматі) 1 скл. Яблуко 2 шт. Цукор 270 г Родзинки 100 г Горіхи кешью 60 г Гвоздика 6 шт. Кориця (паличка) 0. 3 шт. Кардамон (мелений) 0. 25 ч. л. Олія соняшникова 2 ...
1481
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Тушкована яловичина за старовинним рецептом
інгредієнти: Яловичина 1000 г Цибуля ріпчаста 3 шт. Часник 1 зуб. Морква 2 шт. Селера (стебло) 3 шт. Печериці 200 г Бульйон 3 скл. Томатна паста 0. 5 скл. Соєвий соус 3 ст. л. Сіль 1 ч. л. Паприка ...
839
ДРУГІ СТРАВИ
з грибами
Биточки із пшона із грибами
інгредієнти: Крупа пшоняна 150 г Гриби свіжі 300 г Цибуля ріпчаста 200 г Сіль Перець білий Сухарі панірувальні Пісок цукровийПриготувати в'язку кашу із пшона. Перебрати крупу. Промити тeплою водою (40 ...
922
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
до Різдва
Кутя
інгредієнти: Рис 1 скл. Мак 100 г Родзинки 100 г Цукор МедРис промити і відварити до готовності, щоб вийшла розсипчаста каша. Мак промити, залити окропом. Злити воду і подрібнити до стану "білої ...
1076
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Смажений рис по-тайськи
інгредієнти: Перець солодкий червоний 1 шт. Перець чилі (червоний) 1 шт. Яйце 1 шт. Олія оливкова 1 ст. л. Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 3 зуб. Бульйон (курячий або кип´ячена вода) 3 ст. л. Соєвий ...
1051
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Японський "Собор-дон"
інгредієнти: Рис 330 г Фарш курячий 300 г Горошок зелений (солодкий, зелена квасоля) 100 г Соєвий соус 3. 5 ст. л. Цукор 3. 5 ст. л. Вино біле напівсухе (саке) 3 ст. л. Мед 0. 5 ст. л. Імбир (корінь) ...
876
ДЕСЕРТИ
Сочиво
інгредієнти: Рис 500 г Родзинки 200 г Горіхи (мигдаль, арахіс, волоські) 200 г Цукор 50 г Кориця 1 ч. л. Пудра цукрова Родзинки залити окропом для набухання. Рис промити, залити холодною водою і ...
1117
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пироги, пиріжки та булочки
Солодка полента із горіхами
інгредієнти: Цукор 2 ч. л. Борошно кукурудзяне 1 скл. Джем (варення) 200 мл Горіхи 100 г Пудра цукроваУ каструлю налити воду, поставити на вогонь. Дати воді закипіти і додати цукор. Засипати борошно, ...
1073
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Рисова каша по-італійськи
інгредієнти: Молоко 1. 25 л Пісок цукровий 3 ст. л. Рис (круглий, білий) 400 г Вершки 250 г Цукор ванільний 1 ч. л. Шоколад гіркий 100 г Мигдаль (рубаний) 80 г Манго (консервоване) 250 г Закип'ятити ...
876
ДЕСЕРТИ
Манні зрази із маком
інгредієнти: Мак 100 г Цукор 4 ст. л. Молоко (3, 2% жирності) 500 мл Яйце куряче 1 шт. Крупа манна 6 ст. л. Масло вершкове 50 г Борошно Мак залити окропом на 1 годину. Потім відкинути на марлю, щоб ...
1357
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Кебаб із курки із ананасами
інгредієнти: Філе куряче (грудка) 900 г Ананас консервований 0. 5 бан. Перець солодкий 2 шт. Цукор- пісок 2 ст. л. Крохмаль 1 ст. л. Імбир мелений 0. 5 ч. л. Сіль 0. 5 ч. л. Дерев'яні шпажки краще ...
749
ДЕСЕРТИ
Кус-кус із ванільним соусом та фруктами
інгредієнти: Кус- кус 150 г Вода 1 скл. Молоко 1 скл. Яйце 2 шт. Цукор 0. 5 скл. Борошно 1 ч. л. Ванілін 0. 5 ч. л. Цедра апельсина 1 ч. л. Фрукти (манго і ківі) Цукати (в´ялена вишня) Масло вершкове ...
1148
ДЕСЕРТИ
Халва із манки
інгредієнти: Крупа манна 1. 5 скл. Цукор- пісок 1 скл. Вода 0. 5 л Маргарин 100 г Какао- порошок 2 ст. л. Розтопити маргарин на сковорідці. Всипати манну крупу і обсмажити до золотистого кольору. ...
1221
Перша
<
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>
Остання
Переглядаємо 85 - 98 із 930