Сочиво
1010
інгредієнти:
- Рис 500 г
- Родзинки 200 г
- Горіхи (мигдаль, арахіс, волоські) 200 г
- Цукор 50 г
- Кориця 1 ч.л.
- Пудра цукрова
Родзинки залити окропом для набухання.
Рис промити, залити холодною водою і довести до кипіння.
Відкинути рис на сито, щоб стекла вода.
Промити холодною водою.
Знову залити рис холодною водою (великою кількістю) і варити, не помішуючи, до готовності.
Воду злити, дати рису трохи охолонути.
Очистити горіхи (якщо використовувати мигдаль, попередньо обшпарити його окропом, тоді легше сходить шкірка), змолоти у кавомолці або розтовкти.
Змішати горіхи із цукром.
Додати невелику кількість кип'яченої води, щоб вийшла кашка.
Змішати горіхову масу із рисом, додати родзинки.
Змішати цукрову пудру із корицею.
Викласти кашу на велику тарілку, зверху присипати цукровою пудрою.
Поможем выйти замуж в Германию: авокадо салат рецепт. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі