Тушкована яловичина за старовинним рецептом
- Яловичина 1000 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Морква 2 шт.
- Селера (стебло) 3 шт.
- Печериці 200 г
- Бульйон 3 скл.
- Томатна паста 0.5 скл.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Паприка (мелена) 0.5 ч.л.
- Чилі (порошок, гострий червоний перець) 0.5 ч.л.
- Орегано 0.5 ч.л.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
М'ясо порізати шматочками і на невеликій кількості олії обсмажити до золотистого кольору.
Додати дрібно порізаний часник і цибулю.
Додати гриби.
Додати порізану скибочками селеру.
Додати моркву. Всі інгредієнти додавати один за іншим у міру готування, тобто покласти м'ясо, доки воно підрум'яниться, очистити - нарізати цибулю і часник і т. д.
Обсмажити все разом хвилин 7-10. Потім додати бульйон, томатну пасту, соєвий соус і всі приправи (сіль, перець, цукор, кмин, орегано, чилі, паприку, покласти зверху гілочку розмарину), накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 20 хвилин.
Через 20 хвилин додати порізану кубиками картоплю, перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще 35 хвилин на слабкому вогні.
Подавати як окрему страву.
Рецепты Для Мультиварки - вторые блюда по домашнему.
Салаты рецепты цезарь с Курицей. Салат из Курицы с клюквой и карри.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с буряком. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Приготовления: новогодние праздничные блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Новогодние рецепты закусокРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter