Японський "Собор-дон"
- Рис 330 г
- Фарш курячий 300 г
- Горошок зелений (солодкий, зелена квасоля) 100 г
- Соєвий соус 3.5 ст.л.
- Цукор 3.5 ст.л.
- Вино біле напівсухе (саке) 3 ст.л.
- Мед 0.5 ст.л.
- Імбир (корінь) 0.5 ст.л.
- Яйце 4 шт.
- Сіль
Солодкий горошок відварити (2-3 хв), відкинути на дуршлак, порізати навскоси (на 3 частини).
У сковороді змішати соєвий соус, цукор (2,5 ст. л.), саке, мед, поставити на вогонь. Коли суміш закипить, додати фарш. Постійно помішуючи, обсмажити фарш у цій суміші, зменшити вогонь і додати імбир.
Уварювати на середньому вогні, постійно помішуючи, доки вся вода не випарується. Після цього сковороду поставити на мокрий рушник, щоб швидко охолодити. Помішувати. У результаті цієї дії фарш виходить блискучий і апетитний.
В окремій мисці змішати яйця, цукор (1 ст. л.) і трохи солі. Обсмажити на сковороді, швидко перемішуючи паличками. Періодично (2-3 рази) ставити сковороду на холодний мокрий рушник (тоді суміш виходить ніжніше).
У глибоку тарілку викласти рис, зверху розкласти горошок, фарш, яєчний омлет.
Осетинские пироги на заказ: рецепт фасолевого торта.
Мясной салат-коктейль с сыром тут
Рецепты в пост выпечкаИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Мобильные картинки Спартак. Картинки с Спартак.
Рецепты приготовления блюд: сирник рецепти фото.
Студия дизайна интерьеров - кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.
Как приготовить пирог из тыквы с рисомкак приготовить пирог из тыквы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter