Японський "Собор-дон"

ДРУГІ СТРАВИ
791 Японський "Собор-дон"
Фото - Японський
інгредієнти:
  • Рис 330 г
  • Фарш курячий 300 г
  • Горошок зелений (солодкий, зелена квасоля) 100 г
  • Соєвий соус 3.5 ст.л.
  • Цукор 3.5 ст.л.
  • Вино біле напівсухе (саке) 3 ст.л.
  • Мед 0.5 ст.л.
  • Імбир (корінь) 0.5 ст.л.
  • Яйце 4 шт.
  • Сіль

Японський Солодкий горошок відварити (2-3 хв), відкинути на дуршлак, порізати навскоси (на 3 частини).

Японський У сковороді змішати соєвий соус, цукор (2,5 ст. л.), саке, мед, поставити на вогонь. Коли суміш закипить, додати фарш. Постійно помішуючи, обсмажити фарш у цій суміші, зменшити вогонь і додати імбир.

фото Японський Уварювати на середньому вогні, постійно помішуючи, доки вся вода не випарується. Після цього сковороду поставити на мокрий рушник, щоб швидко охолодити. Помішувати. У результаті цієї дії фарш виходить блискучий і апетитний.

Японський В окремій мисці змішати яйця, цукор (1 ст. л.) і трохи солі. Обсмажити на сковороді, швидко перемішуючи паличками. Періодично (2-3 рази) ставити сковороду на холодний мокрий рушник (тоді суміш виходить ніжніше).

Японський У глибоку тарілку викласти рис, зверху розкласти горошок, фарш, яєчний омлет.

Осетинские пироги на заказ: рецепт фасолевого торта.

Мясной салат-коктейль с сыром тут

Рецепты в пост выпечкаИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту

Мобильные картинки Спартак. Картинки с Спартак.

Рецепты приготовления блюд: сирник рецепти фото.

Студия дизайна интерьеров - кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.

Как приготовить пирог из тыквы с рисомкак приготовить пирог из тыквы