Халва із манки
- Крупа манна 1.5 скл.
- Цукор-пісок 1 скл.
- Вода 0.5 л
- Маргарин 100 г
- Какао-порошок 2 ст.л.
Розтопити маргарин на сковорідці.
Всипати манну крупу і обсмажити до золотистого кольору.
Зварити сироп.
Готову манку перекласти у каструлю (або у ємність, яку використовувати далі) і залити киплячим сиропом. Помішуючи, довести до кипіння і прокип'ятити 1-2 хвилини.
Зняти з вогню і закутати теплим рушником, а зверху щільно притиснути кришкою.
Дати постояти 15-20 хвилин. Додати какао і акуратно перемішати виделкою.
Утрамбувати ложкою, розрівняти поверхню і знову закутати. Так тримати до повного охолодження.
Коли десерт охолоне, порізати на шматочки.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд: салати до нового року.
Рецепты выпечки хлеба здесь
Рецепт пончики с чеснокомРецепты и советы
Рецепты вкусных салатов ко дню рожденияКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter