Кус-кус із ванільним соусом та фруктами
- Кус-кус 150 г
- Вода 1 скл.
- Молоко 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Цукор 0.5 скл.
- Борошно 1 ч.л.
- Ванілін 0.5 ч.л.
- Цедра апельсина 1 ч.л.
- Фрукти (манго і ківі)
- Цукати (в´ялена вишня)
- Масло вершкове 2 ст.л.
Кус-кус насипати у глибоку миску і залити окропом міліметрів на 4-5 вище рівня крупи. Вода миттєво всмоктується. (Щоб отримати десерт якнайсолодше, попередньо в окріп, яким заливати крупу, додати пару столових ложок цукру і дрібку солі.) Накрити кришкою і дати постояти хвилин 5.
Цедру натерти на тертці.
Приготувати ванільний соус. У молоко додати яйця, цукор, борошно. Ретельно перемішати і помістити на вогонь. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню, додати ванілін і (або) апельсинову (лимонну) цедру та вершкове масло. Знову все перемішати.
Миску із кус-кусом перевернути на тарілку і він формується акуратною гіркою.
Гірку рясно полити соусом, прикрасити фруктами.
Рецепты с малиной: рецепти блюд на кожен день. Поможем выйти замуж в Германию.
Купить кондитерку: торт дитячий на день народження. Топперы для тортов.
Салат слоёный с КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты приготовления в микроволновкеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат рецепты фото. Авокадо яйцо салат фото рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter