Рисова каша по-італійськи
- Молоко 1.25 л
- Пісок цукровий 3 ст.л.
- Рис (круглий, білий) 400 г
- Вершки 250 г
- Цукор ванільний 1 ч.л.
- Шоколад гіркий 100 г
- Мигдаль (рубаний) 80 г
- Манго (консервоване) 250 г
Закип'ятити у каструлі молоко з цукром, всипати рис і варити близько 25 хвилин, помішуючи. Дати каші охолонути 45 хвилин.
Мигдаль обсмажити. Шоколад натерти на крупній тертці. Вершки збити із ванільним цукром.
В холодну кашу додати рубаний мигдаль.
Додати шоколад тертий.
Додати збиті вершки. Все ретельно перемішати.
Із 3/4 манго за допомогою блендера приготувати пюре. Решту фруктів нарізати кубиками.
Кашу розкласти по тарілках. Навколо каші манговий соус. Поверх каші кубики манго.
Рецепти редакц. Рецепти сирники.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта из тыквы. Рецепты Для Мультиварки.
Закваски для йогурта Yogurton: сделать йогурт в домашних условиях. Домашний Йогурт VIVO.
Кулинарные сайты с фото. Сайт кулинарных рецептов.
Практическая кулинария худеющим - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter