Рисова каша по-італійськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
774 Рисова каша по-італійськи
Фото - Рисова каша по-італійськи
інгредієнти:
  • Молоко 1.25 л
  • Пісок цукровий 3 ст.л.
  • Рис (круглий, білий) 400 г
  • Вершки 250 г
  • Цукор ванільний 1 ч.л.
  • Шоколад гіркий 100 г
  • Мигдаль (рубаний) 80 г
  • Манго (консервоване) 250 г

Рисова каша по-італійськи інгредієнти Закип'ятити у каструлі молоко з цукром, всипати рис і варити близько 25 хвилин, помішуючи. Дати каші охолонути 45 хвилин.

Рисова каша по-італійськи Мигдаль обсмажити. Шоколад натерти на крупній тертці. Вершки збити із ванільним цукром.

фото Рисова каша по-італійськиВ холодну кашу додати рубаний мигдаль.

Рисова каша по-італійськи МолокоДодати шоколад тертий.

Рисова каша по-італійськи Цукровий пісок Додати збиті вершки. Все ретельно перемішати.

Рисова каша по-італійськи РисІз 3/4 манго за допомогою блендера приготувати пюре. Решту фруктів нарізати кубиками. 

 

Рисова каша по-італійськи Сливки Кашу розкласти по тарілках. Навколо каші манговий соус. Поверх каші кубики манго.

Рецепти редакц. Рецепти сирники.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта из тыквы. Рецепты Для Мультиварки.

Закваски для йогурта Yogurton: сделать йогурт в домашних условиях. Домашний Йогурт VIVO.

Кулинарные сайты с фото. Сайт кулинарных рецептов.

салат венок

Практическая кулинария худеющим - диетолог светлана фус сайт.