Смажений рис по-тайськи
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Перець чилі (червоний) 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Бульйон (курячий або кип´ячена вода) 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Карі 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Горіхи кешью (смажені, не солоні) 100 г
- Рис (варений) 500 г
- Ананас (шматочками) 150 г
- Креветки (відварені, очищені) 200 г
- Цибуля зелeна 2 пуч.
- Філе куряче 300 г
Розігріти оливкову олію на сковороді, додати цибулю кільцями, червоний болгарський перець (нарізаний брусочками), червоний перець чилі, часник і обсмажити 1-2 хвилини, вогонь повинен бути дуже сильним. Увесь час помішувати.
Влити злегка збите яйце і смажити ще 1 хвилину.
Додати курячий бульйон, соєвий соус, карі та цукор, все помішувати.
Додати нарізане куряче філе і смажити 5 хвилин.
Всипати кешью, перемішати.
Додати рис (стежити, щоб не було грудочок), креветки і ананас. Перемішати.
Смажити 5 хвилин, зняти з вогню, додати нарізану зелену цибулю, перемішати.
Зверху посипати зеленою цибулею.
Рецепты для аэрогриля, вкусно: рецепт пончиков творожных. Рецепт сырного печенья от Valio.
Салат кучками овощнойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Продукты в магазине Утконос: салат из моря продуктов. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Эксклюзивные торты без выпечки. Изготовление тортов без выпечки.
Рецепты приготовления пиццы в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт рахат лукума с фото. Готовим со вкусом.
Приготовление домашней мясной колбасыПодpобная технология домашнего виноделия
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter