Яблучний плов

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1385 Яблучний плов
Фото - Яблучний плов
інгредієнти:
  • Рис (довгозернистий, Басматі) 1 скл.
  • Яблуко 2 шт.
  • Цукор 270 г
  • Родзинки 100 г
  • Горіхи кешью 60 г
  • Гвоздика 6 шт.
  • Кориця (паличка) 0.3 шт.
  • Кардамон (мелений) 0.25 ч.л.
  • Олія соняшникова 2 ст.л.
  • Куркума

Себ Пулао-яблучний плов інгредієнти Цукор залити водою (270 мл), додати трішки куркуми для кольору. Варити на середньому вогні, помішуючи, доки не дасть тонку нитку.

Себ Пулао-яблучний плов Рис промити холодною водою, відкинути на дуршлак і дати всій воді стекти.

фото Себ Пулао-яблучний плов Яблука помити, почистити, видалити серцевину. Нарізати невеликими кубиками (близько 1 см).

Себ Пулао-яблучний плов Рис Родзинки помити, горіхи злегка подрібнити. Змішати.

Себ Пулао-яблучний плов Яблуко Налити у каструлю із товстим дном пару ложок соняшникової олії, нагріти. Висипати у нагріту олію гвоздику, корицю і кардамон. Злегка обсмажити.

Себ Пулао-яблучний плов Цукор У каструлю висипати рис, добре перемішати з олією. Підсмажити, доки не стане злегка прозорим. Залити киплячою водою (1,5-2 склянки). Перемішати, закрити кришкою і варити 8-10 хвилин на середньому вогні.

Себ Пулао-яблучний плов Ізюм Зняти половину рису. Викласти яблука, горіхи і родзинки.

Себ Пулао-яблучний плов Горіхи кешью Накрити зверху рисом, полити сиропом. Знову накрити кришкою і варити ще 10-15 хвилин.

Себ Пулао-яблучний плов Гвоздика Зняти з вогню, залишити на 10 хвилин дійти (кришку не відкривати).

Корзинка из песочного тестакорзинка из песочного теста

Рецепт салата языка. Рецепт салата с зеленью на английском языке.

Картинки с изображением пиццы. Рецепт приготовления пиццы картинками.

Рецепты салатов из моркови. Рецепты салата из моркови.

Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовик. Рецепты Для Мультиварки.

Салати з майонезом всяк рзнсалати з майонезом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter