Биточки із пшона із грибами
- Крупа пшоняна 150 г
- Гриби свіжі 300 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Сіль
- Перець білий
- Сухарі панірувальні
- Пісок цукровий
Приготувати в'язку кашу із пшона. Перебрати крупу. Промити тeплою водою (40-50 градусів), ретельно перетираючи руками. Особливо ретельно треба промивати пшоно доки вода не стане зовсім прозорою. На 1 кг крупи у середньому витрачається 2,5-3,5 літрів води.
Гриби відварити, відкинути, щоб стекла рідина. Нашаткувати і обсмажити із додаванням рослинної олії. Цибулю нарізати кубиком і обсмажити, спочатку підсушити на сухій розпеченій сковороді, потім додати олію і трохи цукрового піску для кольору. Всі інгредієнти перемішати.
Змішати кашу, що остигнула, і грибну суміш, посолити і поперчити. (Якщо фарш недостатньо клейкий, можна додати борошно.) Сформувати биточки й обваляти у панірувальних сухарях. Потім обсмажити на розпеченій сковороді із двох сторін.
Биточки можна подавати із грибним соусом.
Готовим со вкусом: рецепти холодних закусок з фото.
ЗдесьКулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки: кулинария блюда из печени. Рецепты из печени.
Рецепты приготовления сельди под шубой. Рецепт приготовления сельдь под шубой.
Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Готовим со вкусом.
Рецепты салата из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт салата мимоза с сырок. Приготовление салата мимоза.
Рецепт салата мимоза. Рецепт салата мимоза классический.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter