Биточки із пшона із грибами

ДРУГІ СТРАВИ
834 Биточки із пшона із грибами
Фото - Биточки із пшона із грибами
інгредієнти:
  • Крупа пшоняна 150 г
  • Гриби свіжі 300 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Сіль
  • Перець білий
  • Сухарі панірувальні
  • Пісок цукровий

Приготувати в'язку кашу із пшона. Перебрати крупу. Промити тeплою водою (40-50 градусів), ретельно перетираючи руками. Особливо ретельно треба промивати пшоно доки вода не стане зовсім прозорою. На 1 кг крупи у середньому витрачається 2,5-3,5 літрів води.

Гриби відварити, відкинути, щоб стекла рідина. Нашаткувати і обсмажити із додаванням рослинної олії. Цибулю нарізати кубиком і обсмажити, спочатку підсушити на сухій розпеченій сковороді, потім додати олію і трохи цукрового піску для кольору. Всі інгредієнти перемішати.

Змішати кашу, що остигнула, і грибну суміш, посолити і поперчити. (Якщо фарш недостатньо клейкий, можна додати борошно.) Сформувати биточки й обваляти у панірувальних сухарях. Потім обсмажити на розпеченій сковороді із двох сторін.

Биточки можна подавати із грибним соусом.

 

Готовим со вкусом: рецепти холодних закусок з фото.

ЗдесьКулинарные рецепты

Рецепты Для Мультиварки: кулинария блюда из печени. Рецепты из печени.

Рецепты приготовления сельди под шубой. Рецепт приготовления сельдь под шубой.

Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Готовим со вкусом.

Рецепты салата из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепт салата мимоза с сырок. Приготовление салата мимоза.

Рецепт салата мимоза. Рецепт салата мимоза классический.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter