Кутя
996
інгредієнти:
- Рис 1 скл.
- Мак 100 г
- Родзинки 100 г
- Цукор
- Мед
Рис промити і відварити до готовності, щоб вийшла розсипчаста каша.
Мак промити, залити окропом. Злити воду і подрібнити до стану "білої кашки" за допомогою макітри і макогона.
У процесі подрібнення підсипати цукор, який разом із маком перетерти в однорідну суміш.
Якщо немає макітри і макогона, можна використовувати кавомолку.
Змішати рис, мак.
Можна додати мед.
Родзинки залити окропом і дати пропаритися.
Все змішати і залити окропом. Перемішати, накрити кришкою й укутати рушником, щоб все пропарити.
Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото. Рецепти на кожен день.
ТутКулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі