Манні зрази із маком
- Мак 100 г
- Цукор 4 ст.л.
- Молоко (3,2% жирності) 500 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Крупа манна 6 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Борошно
Мак залити окропом на 1 годину.
Потім відкинути на марлю, щоб стекла вода, додати у мак 1 ст. л. цукру і начинка готова.
Із молока, 3 ст. л. цукру та крупи приготувати густу кашу, додати масло і зняти з вогню.
Остудити.
У кашу додати яйце і добре перемішати, додати борошно, щоб тісто із манки вийшло більш клейке.
Просіяти борошно, на борошно викласти столовою ложкою тісто і сформувати коржики.
На нього покласти чайну ложку макової начинки.
На начинку знову столову ложку тіста.
Верхнім шаром манки закрити начинку.
Присипати борошном.
На розпечену сковороду із маслом акуратно лопаткою викласти манні зрази і обсмажити із двох боків до рум'яного кольору.
Подавати із медом.
Можна із ожиною.
http://recepti.biz.ua рецепты эксклюзивных тортов без выпечки
Рецепты салата из авокадоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter