Солодка полента із горіхами
949
інгредієнти:
- Цукор 2 ч.л.
- Борошно кукурудзяне 1 скл.
- Джем (варення) 200 мл
- Горіхи 100 г
- Пудра цукрова
У каструлю налити воду, поставити на вогонь. Дати воді закипіти і додати цукор.
Засипати борошно, якщо з'явиться піна - прибрати. Зменшити вогонь на мінімум і варити 15 хвилин, постійно помішуючи.
Додати джем, перемішати.
Кукурудзяну масу вилити у роз'ємну форму для випічки, яку попередньо слід обполоснути холодною водою зсередини. Можна змастити вершковим маслом.
Втиснути горіхи.
Поставити у духовку і при 180 градусах випікати 20-25 хвилин, потім посипати пудрою.
Печеня по домашньому вкпедяпеченя по домашньому
Салат с курицейМясных, фруктовых и экзотических салатов
Как приготовить вкусный шашлык: мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі