—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ПЕРШІ СТРАВИ
ПЕРШІ СТРАВИ
бульйони
супи-пюре
борщі
овочеві
з грибами
з рибою
з м’ясом
Свинина "по-французьки"
інгредієнти: Свинина Цибуля ріпчаста Майонез Сир твердий Спеції Олія рослиннаВідбити свинину, посолити, поперчити, викласти на змащену олією форму. Нарізати цибулю кільцями і викласти поверх м'яса. ...
1001
Лагман із птиці
інгредієнти: Грудка індички (курки) Масло вершкове (топлене) 100 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 3 шт. Томатна паста 2 ст. л. Часник 4 зуб. Локшина (домашня) 100 г Сіль Перець Борошно 1 скл. Яйце 1 ...
874
Казахський бешбармак по-російськи
інгредієнти: Яловичина 0. 7 кг Локшина (бешбармачна) 1 упак. Цибуля ріпчаста 3 шт. Приправа 10 г Яйце 1 шт. Борошно 1 скл. Молоко 0. 5 скл. Варити м'ясо яловичини або баранини не менше 2 годин. За ...
1024
Суп із курячими фрикадельками
інгредієнти: Філе куряче 500 г Морква 1 шт. Картопля 3 шт. Рис 3 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. Перець Яйце куряче 1 шт. Сіль Зелень (зелена цибуля, петрушка) 3 ст. ложки рису замочити у гарячій воді. ...
990
Червона юшка
інгредієнти: Минь (біла риба) 700 г Креветки (мідії, кальмари, асорті свіжозаморожених морепродуктів) 300 г Помідор 1 кг Картопля 6 шт. Часник 4 зуб. Спеції (сіль, червоний гострий перець, оливкова ...
883
Рибно-вівсяні котлетки
інгредієнти: Фарш рибний (тріска) 400 г Пластівці вівсяні 12 ст. л. Цибуля ріпчаста 4 шт. Сало свиняче 100 г Крупа манна 2 ст. л. Молоко 1 скл. Яйце 1 шт. Вівсяні пластівці змолоти блендером. У ...
1104
"Домовичок"
інгредієнти: Філе індички 300 г Сухарики 100 г Сир твердий 150 г Помідор 3 шт. Часник 2 зуб. Коржик сметанний 2 шт. Горошок зелений (консервований) 30 г Морква 2 шт. Індичку нарізати дрібними ...
1320
Курочка для матусь
інгредієнти: Філе куряче (грудка) Сир твердий МоркваКуряче філе відбити, посолити трохи, у середину покласти тертий сир і порізану тоненькими брусочками моркву, загорнути рулетиками, скріпити ...
1009
Фідеос
інгредієнти: Макаронні вироби (вермішель велика) 300 г Свинина (ребра) 200 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Перець червоний 0. 5 шт. Томатна паста 2 ст. л. Свинячу грудку обсмажити, додати овочі, ...
1090
Кур-Буйон
інгредієнти: Вино біле сухе 2 скл. Вода 2 скл. Цибуля ріпчаста 0. 5 шт. Морква 0. 5 шт. Сіль 1. 5 ч. л. Перець чорний горошком 4 шт. Лавровий лист 1 шт. РибаЗ'єднати інгредієнти і кип'ятити на ...
880
Куліш
інгредієнти: Пшоно 1 скл. Свинина 500 г Картопля 5 шт. Цибуля ріпчаста 3 шт. Вода 3 л Кріп Петрушка Сіль, перець У киплячу воду засипати промите пшоно, варити до напівготовності. ...
1332
Дитячі тюфтельки
інгредієнти: Фарш індичий 500 г Рис (не шліфований) 200 г Сир твердий 200 г Вершки 200 г Зелень свіжа Спеції Олія рослинна Крупа кукурудзяна Рис помістити у сковороду з розігрітою олією і, помішуючи, ...
1253
Бузаров
інгредієнти: Коктейль із морепродуктів 1 кг Риба (морський язик) 200 г Помідор 4 шт. Сухарі (білий хліб) 3 ст. л. Петрушка 1 пуч. Вино сухе (біле) 1 лНалити на сковорідку оливкову олію, нагріти на ...
1022
Холодець
інгредієнти: Свинина 750 г Овочі (морква, цибуля, селера, петрушка) 150 г Лист лавровий 1 шт. Часник 2 зуб. Перець чорний духмяний Свинину і ніжки залити 1, 5 л холодної води і варити на слабкому ...
1355
Перша
<
1
2
3
4
5
6
7
8
>
Остання
Переглядаємо 15 - 28 із 112