Куліш
- Пшоно 1 скл.
- Свинина 500 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вода 3 л
- Кріп
- Петрушка
- Сіль, перець
У киплячу воду засипати промите пшоно, варити до напівготовності.
Нарізати картоплю кубиками і додати до напівготового пшона. Варити до готовності.
Якщо води виявиться мало, додати гарячу воду. Куліш повинен бути густіше супу, але трохи рідше, ніж каша.
Нарізати цибулю.
Приготувати шкварки.
М'ясо помити, обов'язково обсушити.
Нарізати на шматочки.
Сковороду поставити на невеликий вогонь, покласти м'ясо із салом і топити для отримання жиру і висмажених шматочків м'яса, у кінці підсолити.
Додати нарізану цибулю, смажити до готовності.
До готового пшона із картоплею додати шкварки, перемішати, досолити, поперчити.
Зелень подавати до готової страви.
Первые блюда рецепты с фото простые и вкусныеРецепты русской кухни М Сырникова
Низкокалорийная заправка для салатов. Заправки для салатов.
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты, кулинарные рецепты салатов, блюд, тортов тут
http://recepti.biz.ua рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото
recepti.biz как приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter