—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ПЕРШІ СТРАВИ
»
з м’ясом
ПЕРШІ СТРАВИ - з м’ясом
Хашлама
інгредієнти: Баранина 1 кг Картопля 3 шт. Морква 3 шт. Перець болгарський 5 шт. Помідор 5 шт. Сіль Перець чорний (мелений) Лавровий лист Баранину замочити на 30 хвилин у холодній воді. Воду злити, ...
954
Солянка
інгредієнти: М´ясо (свинина) 300 г Цибуля 2 шт. Томатна паста 2 ст. л. Часник 4 зуб. Кінза 1. 5 пуч. Петрушка 1 пуч. Хмелі- сунелі 2 ч. л. М'ясо протушкувати у невеликій кількості води до майже ...
994
Курячий суп із часником
інгредієнти: Бульйон курячий 4 скл. Часник Курка Овочева суміш (заморожена) ПетрушкaЗмішати 4 склянки курячого бульйону, приправленого печеним часником, 2 склянки нарізаного відвареного курячого ...
1084
Свинина "по-французьки"
інгредієнти: Свинина Цибуля ріпчаста Майонез Сир твердий Спеції Олія рослиннаВідбити свинину, посолити, поперчити, викласти на змащену олією форму. Нарізати цибулю кільцями і викласти поверх м'яса. ...
999
Лагман із птиці
інгредієнти: Грудка індички (курки) Масло вершкове (топлене) 100 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 3 шт. Томатна паста 2 ст. л. Часник 4 зуб. Локшина (домашня) 100 г Сіль Перець Борошно 1 скл. Яйце 1 ...
868
Казахський бешбармак по-російськи
інгредієнти: Яловичина 0. 7 кг Локшина (бешбармачна) 1 упак. Цибуля ріпчаста 3 шт. Приправа 10 г Яйце 1 шт. Борошно 1 скл. Молоко 0. 5 скл. Варити м'ясо яловичини або баранини не менше 2 годин. За ...
1020
Суп із курячими фрикадельками
інгредієнти: Філе куряче 500 г Морква 1 шт. Картопля 3 шт. Рис 3 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. Перець Яйце куряче 1 шт. Сіль Зелень (зелена цибуля, петрушка) 3 ст. ложки рису замочити у гарячій воді. ...
988
Фідеос
інгредієнти: Макаронні вироби (вермішель велика) 300 г Свинина (ребра) 200 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Перець червоний 0. 5 шт. Томатна паста 2 ст. л. Свинячу грудку обсмажити, додати овочі, ...
1085
Куліш
інгредієнти: Пшоно 1 скл. Свинина 500 г Картопля 5 шт. Цибуля ріпчаста 3 шт. Вода 3 л Кріп Петрушка Сіль, перець У киплячу воду засипати промите пшоно, варити до напівготовності. ...
1330
Холодець
інгредієнти: Свинина 750 г Овочі (морква, цибуля, селера, петрушка) 150 г Лист лавровий 1 шт. Часник 2 зуб. Перець чорний духмяний Свинину і ніжки залити 1, 5 л холодної води і варити на слабкому ...
1350
Суп із картопляними варениками
інгредієнти: Бульйон яловичий Тісто пельменне Пюре картопляне Зелень Сметана Цибуля ріпчаста Зварити яловичий бульйон. Підсмажити цибулю до золотистого стану. Приготувати картопляне пюре і додати ...
1075
Густий курячий розсольник у горщику
інгредієнти: Крила курячі 7 шт. Огірок (солоний) 2 шт. Картопля 3 шт. Бульйон (курячий) Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Петрушка Соус (томатний) Печериці 3 шт. Зелень (свіжа) Огірки очистити. Із ...
1075
Шотландська юшка
інгредієнти: Баранина (м´якоть) 300 г Бульйон 1. 5 л Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 2 шт. Перець солодкий 1 шт. Гарбуз 200 г Крупа перлова 0. 8 скл. Горошок зелений 1 скл. Петрушка (зелень) 1 пуч. Олія ...
1089
Супчик лісовий
інгредієнти: Яловичина 100 г Маслюки (свіжі) 100 г Морква 2 ст. л. Перець бoлгарський червоний 2 ст. л. Картопля 1 ст. л. Сіль 0. 2 ч. л. Зелень (кріп) Сметана 1 ч. л. Помити м'ясо і овочі, дістати ...
1009
Перша
<
1
2
>
Остання
Переглядаємо 1 - 14 із 26