Лагман із птиці
- Грудка індички (курки)
- Масло вершкове (топлене) 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Локшина (домашня) 100 г
- Сіль
- Перець
- Борошно 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Вода (бульйон)
Локшина.
Борошно просіяти, висипати горою на дошку, зробити у борошні поглиблення, вбити яйце, посолити і, поступово підливаючи води, замісити круте тісто.
Покласти його під вологу ганчірку і витримати півгодини.
Розгорнути тісто у пласт товщиною міліметр-півтора, підсушити хвилин десять і нарізати будь-якими квадратиками, смужками, ромашками і т. п.
У чавунному казані розігріти масло й обсмажити на ньому дрібно порізану грудку.
Додати порізану кубиками цибулю, натерту на тертці моркву, тертий часник, і обсмажити 5 хвилин.
Додати туди ж томатну пасту, і разом з нею продовжити обсмажувати ще 10 хвилин.
Залити водою, довести до кипіння, засипати підсушену локшину.
Закрити кришкою і варити на слабкому вогні ще хвилин 20. Потім залишити без вогню під кришкою і перелити у каструлю.
Кулинарные рецепты от Tramontina - смачна вечеря рецепти. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
рецепт торта из творога без выпечки жилейные
Рождественские блюда рецептыПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Приготовление пиццы в картинках http://recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - салат черепаха с фото.
ТутИзготовление тортов на заказ
Главные пасхальные рецепты - рецепт пасхи. Выбирайте меню на Пасху.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter