Хашлама
- Баранина 1 кг
- Картопля 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Перець болгарський 5 шт.
- Помідор 5 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист
Баранину замочити на 30 хвилин у холодній воді.
Воду злити, залити новою холодною водою і поставити варити до повної готовності.
Коли м'ясо звариться, дістати, відділити від кісток, порізати шматочками величенькими і викласти назад у бульйон.
Під каструлею - середній вогонь.
Морквину очистити. Краще брати тонку. Порізати на великі шматочки. Викласти у бульйон і варити до напівготовності.
Очистити картоплю. Порізати на великі шматочки. Викласти у бульйон і варити до напівготовності.
Перець промити, очистити від плодоніжок. Якщо перець невеликий, цілком викласти у бульйон. Якщо великий, порізати на великі шматки і викласти у каструлю. Поварити 3-5 хвилин.
Помідори помити. Чим менше розмір, тим краще. Викласти помідори у каструлю.
Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Довести до кипіння і зняти з вогню.
Салат с кукурузой и КурицейРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Оладьи тыквенные в духовкеоладьи тыквенные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter