Хашлама

ПЕРШІ СТРАВИ
955 Хашлама
Фото - Хашлама
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Картопля 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Перець болгарський 5 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Лавровий лист

Хашлама інгредієнти Баранину замочити на 30 хвилин у холодній воді.

Воду злити, залити новою холодною водою і поставити варити до повної готовності.

Коли м'ясо звариться, дістати, відділити від кісток, порізати шматочками величенькими і викласти назад у бульйон.

Під каструлею - середній вогонь.

Хашлама Морквину очистити. Краще брати тонку. Порізати на великі шматочки. Викласти у бульйон і варити до напівготовності.

фото хашлама Очистити картоплю. Порізати на великі шматочки. Викласти у бульйон і варити до напівготовності.

Хашлама Баранина Перець промити, очистити від плодоніжок. Якщо перець невеликий, цілком викласти у бульйон. Якщо великий, порізати на великі шматки і викласти у каструлю. Поварити 3-5 хвилин.

Хашлама Картопля Помідори помити. Чим менше розмір, тим краще. Викласти помідори у каструлю.

Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Довести до кипіння і зняти з вогню.

Хашлама Морква

Хашлама Перець болгарський 

Салат с кукурузой и КурицейРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Оладьи тыквенные в духовкеоладьи тыквенные

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter