Супчик лісовий
1010
інгредієнти:
- Яловичина 100 г
- Маслюки (свіжі) 100 г
- Морква 2 ст.л.
- Перець бoлгарський червоний 2 ст.л.
- Картопля 1 ст.л.
- Сіль 0.2 ч.л.
- Зелень (кріп)
- Сметана 1 ч.л.
Помити м'ясо і овочі, дістати горщики.
Порізати яловичину шматочками, перець півкільцями, моркву довгими брусочками, гриби невеликими шматочками.
Покласти в горщики яловичину, гриби, моркву, картоплю, посолити і додати води до верху горщика.
Дістати з печі через 50 хвилин.
Викласти у тарілку, посипати зеленню і додати ложечку сметани.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі