Солянка
995
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 300 г
- Цибуля 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Кінза 1.5 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Хмелі-сунелі 2 ч.л.
М'ясо протушкувати у невеликій кількості води до майже готовності.
Коли вода випарується, додати цибулю різану, тушкувати разом.
Покласти томатну пасту, залити водою, щоб покрила м'ясо, тушкувати.
Коли м'ясо готове, додати кінзу, петрушку, подрібнений часник, хмелі-сунелі. Потримати ще хвилин 5 на вогні.
На гарнір - гречка, пюре.
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепты диетические.
Рецепты Приготовления: рецепт салат охотничий.
Пирог со шпинатом рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі