Фідеос
- Макаронні вироби (вермішель велика) 300 г
- Свинина (ребра) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець червоний 0.5 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
Свинячу грудку обсмажити, додати овочі, обсмажити до готовності.
У кінці додати томат, спеції.
Залити водою, варити хвилин 40 до готовності.
Засипати вермішель, варити 15 хв. Треба дивитися на кількість бульйону, якщо його не достатньо у м'ясі, то краще приварити вермішель хвилин 7 окремо у воді, і з'єднати вже приварену з м'ясом. Страва не має бути дуже густою.
Украинская кухня доставка на домукраинская кухня доставка
ЗдесьПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
Рецепты салата из моркови на зиму здесь
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата мимоза с сыром. Рецепт салата мимоза с рисом.
Рецепт торт наполеон домашний со сгущенкойКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter