Фідеос
- Макаронні вироби (вермішель велика) 300 г
- Свинина (ребра) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець червоний 0.5 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
![]()
Свинячу грудку обсмажити, додати овочі, обсмажити до готовності.
У кінці додати томат, спеції.
Залити водою, варити хвилин 40 до готовності.
Засипати вермішель, варити 15 хв. Треба дивитися на кількість бульйону, якщо його не достатньо у м'ясі, то краще приварити вермішель хвилин 7 окремо у воді, і з'єднати вже приварену з м'ясом. Страва не має бути дуже густою.
![]()
Украинская кухня доставка на домукраинская кухня доставка
ЗдесьПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
Рецепты салата из моркови на зиму здесь
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата мимоза с сыром. Рецепт салата мимоза с рисом.
Рецепт торт наполеон домашний со сгущенкойКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter