Шотландська юшка
- Баранина (м´якоть) 300 г
- Бульйон 1.5 л
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Гарбуз 200 г
- Крупа перлова 0.8 скл.
- Горошок зелений 1 скл.
- Петрушка (зелень) 1 пуч.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Приправа (для баранини) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний горошком
Ретельно промити перлову крупу. Залити гарячою водою і залишити на 4-5 годин. Можна на ніч.
Злити воду, ще раз промити і залити холодною водою, поставити варити до готовності. Близько 40 хвилин.
М'ясо порізати на невеликі шматочки, засипати готовою приправою для баранини, перемішати, накрити плівкою і залишити на 45-60 хв.
Овочі (гарбуз, моркву, цибулю і солодкий перець) нарізати дрібно.
Обсмажити м'ясо в 1 ст. л. олії до золотистої скоринки. На тій же сковороді обсмажити цибулю.
Скласти м'ясо в горщик.
Поверх викласти овочі.
Залити все кип'ячим бульйоном і поставити в духовку. Готувати при температурі 190-200 градусів - 30-35 хвилин.
Вийняти горщик. Посолити, поперчити.
Додати відварену перлову крупу і заморожений горошок і знову в духовку на 10 хвилин.
Через десять хвилин юшка готова. Посипати рубаною зеленню петрушки.
Розлити по тарілках.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты вкусных блюд.
Кульки гра лнкульки
Печенье барни купить оптомПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter