Шотландська юшка

ПЕРШІ СТРАВИ
1077 Шотландська юшка
Фото - Шотландська юшка
інгредієнти:
  • Баранина (м´якоть) 300 г
  • Бульйон 1.5 л
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Гарбуз 200 г
  • Крупа перлова 0.8 скл.
  • Горошок зелений 1 скл.
  • Петрушка (зелень) 1 пуч.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Приправа (для баранини) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний горошком

Шотландська похлeбка інгредієнти Ретельно промити перлову крупу. Залити гарячою водою і залишити на 4-5 годин. Можна на ніч.

Злити воду, ще раз промити і залити холодною водою, поставити варити до готовності. Близько 40 хвилин.

Шотландська похлeбка М'ясо порізати на невеликі шматочки, засипати готовою приправою для баранини, перемішати, накрити плівкою і залишити на 45-60 хв.

фото Шотландська похлeбка Овочі (гарбуз, моркву, цибулю і солодкий перець) нарізати дрібно.

Шотландська похлeбка Баранина Обсмажити м'ясо в 1 ст. л. олії до золотистої скоринки. На тій же сковороді обсмажити цибулю.

Шотландська похлeбка Бульйон Скласти м'ясо в горщик.

Шотландська похлeбка Цибуля ріпчаста Поверх викласти овочі.

Шотландська похлeбка Морква Залити все кип'ячим бульйоном і поставити в духовку. Готувати при температурі 190-200 градусів - 30-35 хвилин.

Шотландська похлeбка Перецсладкійкрасний Вийняти горщик. Посолити, поперчити.

Шотландська похлeбка Гарбуз Додати відварену перлову крупу і заморожений горошок і знову в духовку на 10 хвилин.

Шотландська похлeбка Крупа перлова Через десять хвилин юшка готова. Посипати рубаною зеленню петрушки.

Шотландська похлeбка Горошекзелений Розлити по тарілках.

 

Рецепты Для Мультиварки: рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты вкусных блюд.

рецепти гарячих страв

Кульки гра лнкульки

Печенье барни купить оптомПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter