Густий курячий розсольник у горщику
1063
інгредієнти:
- Крила курячі 7 шт.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Картопля 3 шт.
- Бульйон (курячий)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка
- Соус (томатний)
- Печериці 3 шт.
- Зелень (свіжа)
Огірки очистити.
Із крилець зварити бульйон. Вийняти крила, остудити, обробити м'ясо.
Обсмажити цибулю з морквою, додати нарізаний огірок. Тушкувати хвилин 5.
Додати 2 ст. л. томатного соусу.
У горщики покласти куряче м'ясо.
На нього - по 1 нарізаному грибові.
Потім засмажку.
Нарізану кубиками картоплю (посолити) і хвостики петрушки.
Залити бульйоном.
І поставити в духовку. Температура - 200 градусів, час - до готовності картоплі. Хвилин 40.
Рясно посипати зеленню.
Рецепты выпечки: рождественская выпечка рецепты. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Как приготовить летний салат - салат из моря продуктов. Водяные форсунки.
Окрошка на воде с лимонной кислотойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі