Густий курячий розсольник у горщику

ПЕРШІ СТРАВИ
1011 Густий курячий розсольник у горщику
Фото - Густий курячий розсольник у горщику
інгредієнти:
  • Крила курячі 7 шт.
  • Огірок (солоний) 2 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Бульйон (курячий)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Петрушка
  • Соус (томатний)
  • Печериці 3 шт.
  • Зелень (свіжа)

Густий курячий розсольник в горщику інгредієнти Огірки очистити.

Густий курячий розсольник в горщику Із крилець зварити бульйон. Вийняти крила, остудити, обробити м'ясо.

фото Густий курячий розсольник в горщику Обсмажити цибулю з морквою, додати нарізаний огірок. Тушкувати хвилин 5.

Густий курячий розсольник в горщику Крила курячі Додати 2 ст. л. томатного соусу.

Густий курячий розсольник в горщику Огірок У горщики покласти куряче м'ясо.

Густий курячий розсольник в горщику Картопля На нього - по 1 нарізаному грибові.

Густий курячий розсольник в горщику Бульйон Потім засмажку.

Густий курячий розсольник в горщику Цибуля ріпчаста Нарізану кубиками картоплю (посолити) і хвостики петрушки.

Густий курячий розсольник в горщику Морква Залити бульйоном.

Густий курячий розсольник в горщику Петрушка І поставити в духовку. Температура - 200 градусів, час - до готовності картоплі. Хвилин 40.

Густий курячий розсольник в горщику Соус

Густий курячий розсольник в горщику Печериці Рясно посипати зеленню.

 

Рецепты выпечки: рождественская выпечка рецепты. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Как приготовить летний салат - салат из моря продуктов. Водяные форсунки.

Окрошка на воде с лимонной кислотойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter