Свинина "по-французьки"
1003
інгредієнти:
- Свинина
- Цибуля ріпчаста
- Майонез
- Сир твердий
- Спеції
- Олія рослинна
Відбити свинину, посолити, поперчити, викласти на змащену олією форму.
Нарізати цибулю кільцями і викласти поверх м'яса.
Полити м'ясо майонезом.
Викласти наступний шар із натертого сиру.
Поставити у духовку до готовності при температурі 200-250 градусів.
Рецепты в постРецепты постных блюд. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Домашний Йогурт VIVO: как в домашних условиях приготовить йогурт. Набор для суши роллов Мидори.
Кухонные Принадлежности - выпечка на новый год с фото. Танцы-повторялки для детей.
Рецепты С Фото на любой вкус: сальса рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі