Казахський бешбармак по-російськи

ПЕРШІ СТРАВИ
1021 Казахський бешбармак по-російськи
Фото - Казахський бешбармак по-російськи
інгредієнти:
  • Яловичина 0.7 кг
  • Локшина (бешбармачна) 1 упак.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Приправа 10 г
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 1 скл.
  • Молоко 0.5 скл.

Казахський Бешбармак по-російськи інгредієнти Варити м'ясо яловичини або баранини не менше 2 годин. За півгодини до готовності додати цілу цибулину.

Казахський Бешбармак по-російськи За п'ять хвилин до готовності додати приправу "М'ясо по-казахському" (до неї входять: коріандр, кріп, петрушка, чорний перець, часник, мускатний горіх, паприка).

фото Казахський Бешбармак по-російськи Нарізати дрібно іншу цибулю.

Казахський Бешбармак по-російськи Яловичина Залити її готовим бульйоном і дати настоятися хвилин 10-15.

Казахський Бешбармак по-російськи Локшина М'ясо дістати, нарізати.

Казахський Бешбармак по-російськи Цибуля ріпчаста В іншому бульйоні зварити локшину бешбармачну.

Можна приготувати - 1 яйце + 0,5 л молока + 1 скл. борошна, тісто замісити як на пельмені і нарізати кубиками.

Казахський Бешбармак по-російськи Приправа Потім на тарілку викласти готовий бешбармак.

Казахський Бешбармак по-російськи Яйце Зверху - запарену цибулю.

Казахський Бешбармак по-російськи Борошно Залити бульйоном, зверху - м'ясо, прикрасити зеленню. 

 

Рецепты выпечки: польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.

Рецепты салата из морепродуктовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты с творогом фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter