Казахський бешбармак по-російськи
- Яловичина 0.7 кг
- Локшина (бешбармачна) 1 упак.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Приправа 10 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно 1 скл.
- Молоко 0.5 скл.
Варити м'ясо яловичини або баранини не менше 2 годин. За півгодини до готовності додати цілу цибулину.
За п'ять хвилин до готовності додати приправу "М'ясо по-казахському" (до неї входять: коріандр, кріп, петрушка, чорний перець, часник, мускатний горіх, паприка).
Нарізати дрібно іншу цибулю.
Залити її готовим бульйоном і дати настоятися хвилин 10-15.
М'ясо дістати, нарізати.
В іншому бульйоні зварити локшину бешбармачну.
Можна приготувати - 1 яйце + 0,5 л молока + 1 скл. борошна, тісто замісити як на пельмені і нарізати кубиками.
Потім на тарілку викласти готовий бешбармак.
Зверху - запарену цибулю.
Залити бульйоном, зверху - м'ясо, прикрасити зеленню.
Рецепты выпечки: польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.
Рецепты салата из морепродуктовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с творогом фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter