Холодець
1351
інгредієнти:
- Свинина 750 г
- Овочі (морква, цибуля, селера, петрушка) 150 г
- Лист лавровий 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець чорний духмяний
Свинину і ніжки залити 1,5 л холодної води і варити на слабкому вогні 3 години, потім додати нарізані овочі і варити доки м'ясо не почне відставати від кісток. Наприкінці варіння посолити і додати лавровий лист та перець.
М'якоть ніжок відокремити від кісток і нарізати кубиками, а бульйон процідити.
Бульйон і м'ясо з'єднати, заправити розтертим із сіллю часником, закип'ятити, розлити у чашки й остудити.
Перед подачею зняти із поверхні жир, викласти холодець на тарілку і оформити зеленню.
Ян кульков фото тут
Рецепты индийской кухни сладостиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Здоровые рационы на каждый день - мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі