Холодець

ПЕРШІ СТРАВИ
1284 Холодець
Фото - Холодець
інгредієнти:
  • Свинина 750 г
  • Овочі (морква, цибуля, селера, петрушка) 150 г
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Перець чорний духмяний

Холодець інгредієнти Свинину і ніжки залити 1,5 л холодної води і варити на слабкому вогні 3 години, потім додати нарізані овочі і варити доки м'ясо не почне відставати від кісток. Наприкінці варіння посолити і додати лавровий лист та перець.

Холодець М'якоть ніжок відокремити від кісток і нарізати кубиками, а бульйон процідити.

фотоСтудень Бульйон і м'ясо з'єднати, заправити розтертим із сіллю часником, закип'ятити, розлити у чашки й остудити.

Перед подачею зняти із поверхні жир, викласти холодець на тарілку і оформити зеленню.

Ян кульков фото тут

Рецепты индийской кухни сладостиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Здоровые рационы на каждый день - мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.