Бузаров
- Коктейль із морепродуктів 1 кг
- Риба (морський язик) 200 г
- Помідор 4 шт.
- Сухарі (білий хліб) 3 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Вино сухе (біле) 1 л
Налити на сковорідку оливкову олію, нагріти на помірному вогні і обсмажити білі сухарі.
Дрібно нарізану петрушку додати до сухарів і обсмажити до потемніння.
Із помідорів зняти шкірку, нарізати кубиками і відправити у сковорідку. Тушкувати, доки рідина не випарується.
Відправити все у каструлю і налити туди вино. Коли почне закипати - додати рибу, порізану на шматочки. І майже відразу додати морський коктейль. Якщо коктейль морожений - то відразу з рибою, не розморожуючи. Після закипання посолити. Можна поперчити. Загальний час кипіння (на не надто великому вогні) не повинен перевищувати 15 хвилин.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты вкусных мясных салатов. Праздничный мясной салат рецепт.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепти з фото. Фотограф Елена Дерюгина.
Купить муку, цены - ореховый торт без муки рецепт.
Салат Курица на горошине. Салат новогодний с Курицей и стручковой фасолью.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter