Бузаров

ПЕРШІ СТРАВИ
1019 Бузаров
Фото - Бузаров
інгредієнти:
  • Коктейль із морепродуктів 1 кг
  • Риба (морський язик) 200 г
  • Помідор 4 шт.
  • Сухарі (білий хліб) 3 ст.л.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Вино сухе (біле) 1 л

Налити на сковорідку оливкову олію, нагріти на помірному вогні і обсмажити білі сухарі.

Дрібно нарізану петрушку додати до сухарів і обсмажити до потемніння.

Із помідорів зняти шкірку, нарізати кубиками і відправити у сковорідку. Тушкувати, доки рідина не випарується.

Відправити все у каструлю і налити туди вино. Коли почне закипати - додати рибу, порізану на шматочки. І майже відразу додати морський коктейль. Якщо коктейль морожений - то відразу з рибою, не розморожуючи. Після закипання посолити. Можна поперчити. Загальний час кипіння (на не надто великому вогні) не повинен перевищувати 15 хвилин.

 

 

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты вкусных мясных салатов. Праздничный мясной салат рецепт.

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепти з фото. Фотограф Елена Дерюгина.

оладьи из рыбной икры

Купить муку, цены - ореховый торт без муки рецепт.

Салат Курица на горошине. Салат новогодний с Курицей и стручковой фасолью.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter