Рибно-вівсяні котлетки
- Фарш рибний (тріска) 400 г
- Пластівці вівсяні 12 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сало свиняче 100 г
- Крупа манна 2 ст.л.
- Молоко 1 скл.
- Яйце 1 шт.
Вівсяні пластівці змолоти блендером.
У рибний фарш додати яйце, сіль, перець, дрібно нарізану цибулю, 5 столових ложок змелених пластівців. Натерти на крупній тертці заморожене свиняче сало і добре вимішати.
Отриману масу залишити хвилин на 20.
В інші змелені пластівці додати 2 ст. ложки манки і перемішати. Із фаршу сформувати невеликі котлетки і обваляти їх у приготовленій суміші.
Котлети обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.
Всі обсмажені котлети скласти у невеликій казанок, залити склянкою гарячого молока. Казанок поставити на середній вогонь, щільно закрити кришкою і перші 10 хвилин тушкувати під закритою кришкою, потім кришку прибрати і тушкувати до випарювання молока.
Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи. Новогодние праздничные блюда.
recepti.biz.uaПраздничное агентство
Мультиварка Philips: торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Мебельная фабрика Стильные Кухни - украинская кухня. Рестораны Украинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter