Червона юшка
- Минь (біла риба) 700 г
- Креветки (мідії, кальмари, асорті свіжозаморожених морепродуктів) 300 г
- Помідор 1 кг
- Картопля 6 шт.
- Часник 4 зуб.
- Спеції (сіль, червоний гострий перець, оливкова олія)
Часник нарізати пластинками, помідори, як на салат.
У глибокій каструлі спасерувати на оливковій олії часник. У каструлю із золотим часником додати нарізані помідори.
Довести до кипіння, зменшити вогонь, додати спеції, зелень і тушкувати хвилин 10.
Покласти картоплю і тушкувати ще 10 хвилин.
Додати рибу і морепродукти.
Тушкувати хвилин 10.
Додати сіль, перець і зелень.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с каперсами.
Готовим со вкусом - французские салаты рецепты с фото.
Рецепт кекс столичный. Рецепт столичный кекс.
Рецепт салата с отварным языком здесь
Домашняя еда в пакетиках: рецепты пудингов для детей. Деревянные развивающие игрушки.
Закваски для йогурта Yogurton - сделать йогурт в домашних условиях. Закваски Свой Йогурт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter