Червона юшка

ПЕРШІ СТРАВИ
852 Червона юшка
Фото - Червона юшка
інгредієнти:
  • Минь (біла риба) 700 г
  • Креветки (мідії, кальмари, асорті свіжозаморожених морепродуктів) 300 г
  • Помідор 1 кг
  • Картопля 6 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Спеції (сіль, червоний гострий перець, оливкова олія)

Червона минь вуха інгредієнти Часник нарізати пластинками, помідори, як на салат.

Червона минь вуха У глибокій каструлі спасерувати на оливковій олії часник. У каструлю із золотим часником додати нарізані помідори.

фото Червона минь вуха Довести до кипіння, зменшити вогонь, додати спеції, зелень і тушкувати хвилин 10.

Червона минь вуха Минь Покласти картоплю і тушкувати ще 10 хвилин.

Червона минь вуха Креветки Додати рибу і морепродукти.

Тушкувати хвилин 10.

Червона минь вуха Помідор Додати сіль, перець і зелень.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с каперсами.

Готовим со вкусом - французские салаты рецепты с фото.

Рецепт кекс столичный. Рецепт столичный кекс.

Рецепт салата с отварным языком здесь

Домашняя еда в пакетиках: рецепты пудингов для детей. Деревянные развивающие игрушки.

Закваски для йогурта Yogurton - сделать йогурт в домашних условиях. Закваски Свой Йогурт.

салат венок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter