—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Курка із лимоном та маслинами
інгредієнти: Курка (ніжки, грудка) 8 шт. Лимон 1 шт. Часник 5 зуб. Маслини 20 шт. Олія рослинна Сіль Перець чорний Картопля 500 г У форму покласти шматочки курки. Лимон розрізати навпіл, полити соком ...
856
Чахохбілі
інгредієнти: М´ясо (баранина, курка) 500 г Томатна паста 2 ст. л. Цибуля ріпчаста 2 шт. Спеції (сіль, хмелі- сунелі, кінза, червоний гострий перець, лавровий лист) Помідор 2 шт. Вино (червоне) 2 ст. ...
681
Лосось у вершково-ікорному соусі
інгредієнти: Лосось (свіжий) 600 г Креветки (коктейльні) 250 г Вершки (35%) 400 г Вино біле сухе 200 г Ікра червона 120 г Сіль Філе лосося розділити на стейки. Креветки очищені залити гарячою водою і ...
1547
Спагеті із крабами
інгредієнти: Краб (фаланги) 2 шт. Макаронні вироби (спагеті) 0. 5 пач. Помідор (черрі) 150 г Базилік (свіжий) 1 пуч. Часник 2 зуб. Коньяк 2 ст. л. Олія оливкова Якщо краб варено- морожений, ...
946
Форель по-мексиканськи
інгредієнти: Форель (райдужна) 4 шт. Цибуля шалот 4 шт. Перець солодкий (жовтий, червоний, зелений) 2. 5 шт. Перець чилі (червоний) 1 шт. Сіль Коріандр (мелений або свіжий) Сік лимонний 1 ст. л. Оцет ...
733
Кальмари фаршировані
інгредієнти: Кальмар 7 шт. Фарш м´ясний 130 г Локшина (рисова, скляна) 30 г Гриби (печериці) 4 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 2 зуб. Олія рослинна Вино біле напівсолодке 50 г Томатна паста 1 ст. л. ...
810
Ніжний окунь у соусі
інгредієнти: Окунь морський 2 шт. Оцет (яблучний) Сік лимона 0. 5 шт. Приправа (суміш перців, Вегета) Цукор Сметана 3 ст. л. Кетчуп 1 ст. л. Сир твердий Часник 1 зуб. Олія рослиннаФіле окуня помити, ...
785
Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад
інгредієнти: Сьомга 2 кг Капуста морська 1 бан. Майонез 0. 5 скл. Приправа універсальна Перець чорний мелений Сіль Цукор Охолоджену рибу сьомгу або форель обробити. Вийняти зябра. Один пласт філе ...
884
Форель у фользі
інгредієнти: Форель 8 шт. Лимон 1 шт. Лайм 1 шт. Помідор 4 шт. Цибуля зелена Петрушкa Базилік Естрагон Часник 2 зуб. Олія рослинна Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, розрізати на чотири або 8 ...
733
Паста із сьомгою
інгредієнти: Сьомга малосольна 200 г Помідор черрі 50 г Мандарина 60 г Паста (спіральки або спагеті) 200 г Зелень (петрушка, кріп) 50 г Цибуля (ріпчаста або червона) 70 г Маслини (без кісточок) 100 г ...
796
Рибні рулети у пікантному соусі із яблучними часточками
інгредієнти: Риба (біла (тріска, червоний окунь), філе) 750 г Вершки (сметана) 2 ст. л. Петрушка (зелень) 4 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. Масло вершкове 2 ст. л. Борошно 2 ст. л. Бульйон (овочевий або ...
907
Морський окунь, запечений зі скоринкою
інгредієнти: Риба (морський окунь) 1 шт. Сіль Приправа (для риби) Петрушка 1 пуч. Сметана 2 ст. л. Майонез 2 ст. л. Сир твердий 2 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. Лимон 0. 5 шт. Морква Перець чорний Рибу ...
965
Запечений есколар
інгредієнти: Есколар (масляна риба, філе) 4 шт. Майонез Спеції (сіль, суміш перців, імбир) Сир твердий Сир адигейський Промити стейки есколара, посипати сіллю, перцем та імбирем, викласти на фольгу і ...
1058
Язик у грибному соусі
інгредієнти: Язик 0. 5 шт. Печериці 250 г Вершки 0. 5 скл. Молоко 0. 5 скл. Бульйон грибний (сухий) 1 ч. л. Цибуля ріпчаста 0. 5 шт. Часник МайонезЦибулю дрібно порізати і спасерувати до золотистого ...
954
Перша
<
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
>
Остання
Переглядаємо 3445 - 3458 із 10033