Спагеті із крабами
- Краб (фаланги) 2 шт.
- Макаронні вироби (спагеті) 0.5 пач.
- Помідор (черрі) 150 г
- Базилік (свіжий) 1 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Коньяк 2 ст.л.
- Олія оливкова
Якщо краб варено-морожений, розморозити. Можна відварити пару хвилин у воді з лимоном.
Соус. Помідори черрі обдати крутим окропом, зняти шкірку, розрізати на дві частини. Часник дрібно нарізати.
Фаланги розрізати ножицями, дістати м'ясо. Видалити перетинки.
Краба нарізати великими шматками, щоб м'ясо не розвалилося у процесі приготування.
Паралельно відварити спагеті. Готувати до стану "аль денте", тобто зняти з вогню за 2 хвилини до того, як зазначено на пачці. Довести до кондиції при подальшому тушкуванні із соусом.
Соус. На оливковій олії прогріти часник. Додати краба, обсмажити. Далі - коньяк. 15-20 секунд, достатньо, щоб пари випарувалися.
Далі - черрі.
Трохи води і тушкувати ще пару хвилин, для затягування - шматочок вершкового масла, обкачаного у борошні. Соус готовий.
З’єднати зварені спагеті і листочки базиліку. Перемішати і струснути. Спагеті обов'язково треба вимішати на сковорідці, щоб вони відбилися, просочилися соусом і стали м'якими.
Салат парижскийКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Рецепт смачного тортаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с языком с фото. Как приготовить летний салат.
Купить Печенье - рецепт домашнего печенья на смальце.
Рецепты для мультиварки, вкусно - как испечь пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter