Курка із лимоном та маслинами
783
інгредієнти:
- Курка (ніжки, грудка) 8 шт.
- Лимон 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Маслини 20 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Картопля 500 г
У форму покласти шматочки курки.
Лимон розрізати навпіл, полити соком лимона курку, а половинки лимона покласти у форму.
Часник розділити на часточки і покласти до курки.
Додати маслини до курки.
Картоплю нарізати невеликими шматочками.
Додати картоплю до курки, посолити, поперчити.
Все змішати, скропити олією і поставити у духовку до готовності приблизно на 1 годину.
За необхідності можна долити води.
Любите жареную курочку: как правильно приготовить соус бешамель. Продукты для азиатской кухни.
Майонез домашний без яиц и молока рецептРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі