Кальмари фаршировані
- Кальмар 7 шт.
- Фарш м´ясний 130 г
- Локшина (рисова, скляна) 30 г
- Гриби (печериці) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Вино біле напівсолодке 50 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний (мелений)
Гриби нарізати довільно.
Цибулю з часником нарізати дрібно.
Закип’ятити у каструлі воду. Коли вода закипить, занурити у неї локшину і відставити на 15 хв.
У сковороді розігріти олію й обсмажити печериці.
Потім додати фарш, цибулю, часник. Усе гарно перемішати.
Потім додати томатну пасту. Обсмажити 1 хв, влити 50 гр вина і дати вину закипіти. Потім додати сіль, перець, перемішати.
Додати зелень і локшину.
Перемішати усе добре і відставити, щоб начинка охолола.
Духовку увімкнути на 250°С, щоб нагрілася.
Нафарширувати кальмари.
Кальмари закріпити зубочисткою, укласти у сотейник, попередньо змащений олією. Кальмари проколоти у декількох місцях і поставити у розігріту духовку на 10-15 хв.
Корзинка из Песочного теста с начинкойкорзинка из песочного теста
Мясные салаты рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепт пончиков творожных.
Скороварки для приготовления каши - праздничные новогодние блюда. Туристические путевки.
www.recepti.biz.ua с чего начать кулинарный сайт
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
Салат мимоза со свеклой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter